Projectbegeleiding - Liftintermediair

Projectbegeleiding

Wat voor u als VvE of VvE-beheerder een eenmalige gebeurtenis is, is voor ons dagelijks werk. Liftintermediair begeleidt jaarlijks meer dan 200 liftmoderniserings- en nieuwbouwprojecten. Wanneer wij uw project begeleiden profiteert u van onze kennis en ervaring. Wij zorgen voor inkoopvolume en kostenverlaging. Tevens zijn wij experts, op zowel technisch als financieel vlak.

U vraagt zich misschien af of uw lift nog voldoet. Het aantal storingen loopt op, u moet hoofdcomponenten vervangen, onderdelen zijn niet verkrijgbaar of het gebruik van de installatie is veranderd. U staat voor de keuze tussen modernisering van uw bestaande installatie of de aanschaf van een nieuwe installatie.

Video over Liftintermediair projectbegeleiding

Meer weten over projectbegeleiding door Liftintermediair?

Wilt u meer informatie over projectbegeleiding door Liftintermediair? Neemt u dan gerust contact op met één van onze liftexperts.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest