Conditiemetingen / MJOB - Liftintermediair

Conditiemetingen / MJOB

Voor een VvE is het wenselijk om de beschikking te hebben over een accurate MJOB zodat de VvE niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een lift is een belangrijke, maar vooral ook grote kostenpost in de MJOB. Heeft u twijfels over de juistheid van de, door uw liftbedrijf verstrekte, MJOB? Dan kan een conditiemeting uitsluitsel bieden en u inzicht geven over de conditie van uw installatie. Met onze conditiemeting kunt u objectief, door één van onze ervaren inspecteurs, de daadwerkelijke staat van uw installatie laten vaststellen. Heeft u een offerte en twijfelt u over de hoogte van het bedrag? Wij kunnen u na een conditiemeting precies vertellen waar eventueel wijzigingen in de MJOB kunnen worden doorgevoerd. Door deze aanpassingen kunt u een kostenbesparing realiseren tot 30%. Ook kan een conditiemeting u helpen om uw investeringen voor de toekomst vast te stellen of te fungeren als nulmeting voorafgaand aan het aangaan van een prestatieonderhoudscontract.

Wat houdt een conditiemeting in?

Ons onderzoek zal bestaan uit een visuele inspectie ter plaatse, het opstellen van een conditiemeting en het verstrekken van een MJOB volgens ons model. Op ruim 70 punten wordt de staat van de componenten beoordeeld en worden meer dan 50 administratieve en norm-technische zaken ge√Įnventariseerd. Op basis hiervan wordt een MJOB opgesteld welke u als Excelbestand ontvangt. Wij rapporteren door middel van een elektronisch rapport met fotomateriaal. Indien gewenst beoordelen wij gelijktijdig de noodzaak van de werkzaamheden welke zijn geoffreerd door uw liftonderhoudsbedrijf. De resultaten van het onderzoek en de rapportage kunnen wij ook mondeling met u bespreken.

Video over Liftintermediair conditiemetingen

Meer weten over conditiemetingen door Liftintermediair?

Wilt u meer informatie over conditiemetingen door Liftintermediair? Neemt u dan gerust contact op met één van onze liftexperts.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen re√ęle kosten.

Pin It on Pinterest