Bemiddeling liftonderhoudscontract - Liftintermediair

Bemiddeling liftonderhoudscontract

Als u als VvE of VvE-beheerder op zoek bent naar een marktconform geprijsd en beter passend onderhoudscontract voor uw lift(en), maak dan gebruik van het collectieve inkoopplatform dat Liftintermediair biedt. Al meer dan een decennium onderhandelt Liftintermediair over liftcontracten met de liftenbranche. Met enkele duizenden liften in portefeuille, en veel daarvan in de VvE markt, weet Liftintermediair als geen ander wat er in een contract geregeld moet zijn en wat daarvoor een eerlijke prijs is. U als VvE of VvE-beheerder kunt gebruik maken van de door Liftintermediair bedongen contractprijzen bij de betere lift­bedrijven in Nederland. Dit is tevens van toepassing voor de wettelijk verplichte keuringen welke wij inkopen bij door de overheid aangewezen keuringsinstellingen.

Het aanbod

Eenvoudig onderhoud

Dit onderhoudscontract bevat uitsluitend een vooraf overeengekomen aantal onderhouds­beurten. Voor het verhelpen van storingen en assistentie bij de keuring ontvangt u separate facturen.
(Zie Voorwaarden VLR onderhoudscontracten.)

Uitgebreid onderhoud

Een uitgebreid onderhoudscontract bevat, naast een vooraf overeengekomen aantal onderhouds­beurten, ook het verhelpen van storingen. Tevens maakt de assistentie bij de keuring deel uit van een dergelijk contract. Verder is de levering van klein materiaal bij de contractprijs inbegrepen. Grotere reparaties en vervangingen zijn uitgesloten, evenals het verhelpen van storingen die het gevolg zijn van onjuist gebruik. (Zie Voorwaarden VLR onderhoudscontracten.)

Keuring

Iedere lift behoort periodiek, eens per 18 maanden, gekeurd te worden. De keuringsinstelling draagt zorg voor het tijdig inplannen van de keuring en arrangeert de assistentie van de liftmonteur.

 

Video over de bemiddelingen omtrent een liftonderhoudscontract

Meer weten over bemiddeling omtrent liftonderhoudscontracten?

Wilt u meer informatie over het bemiddelen omtrent liftonderhoudscontracten door Liftintermediair? Neemt u dan gerust contact op met één van onze liftexperts.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen re√ęle kosten.

Pin It on Pinterest