VvE Liftadvies - Liftintermediair

Wilt u ook zo graag:

  • De offertes goed begrijpen?
  • Tot 30% besparen op uw kosten?
  • Een objectieve meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)?
  • Een partij die gaat voor de beste oplossing?

VvE liftadvies

 

Als VvE of VvE-beheerder bent u een generalist en heeft u kennis van alles wat zich afspeelt in en rondom het appartementencomplex. De liftenbranche is een technisch en specialistisch marktsegment waardoor het voor u lastig kan zijn om de juiste beslissing te nemen omtrent uw liftinstallaties. Liftintermediair heeft de specialisten in huis die u kunnen helpen bij verschillende vraagstukken. Wij werken al jaren samen met grote spelers in de VvE markt en begrijpen hierdoor uw wensen en behoeften.

Onder de verschillende diensten¬†is een nadere uitleg te vinden door middel van video’s en praktijkvoorbeelden. Als wij u kunnen helpen met het oplossen van uw vraagstukken, neem dan gerust contact met ons op.

Conditiemeting / MJOB

Bent u niet zeker over de juistheid van de MJOB welke u heeft ontvangen van uw liftbedrijf? Dan kan een conditiemeting uitsluitsel bieden en u inzicht geven over de conditie van uw installatie.

Meer informatie

Projectbegeleiding

Een liftbedrijf is expert op het gebied van liftmodernisering. Een door Liftintermediair te verzorgen deskundige begeleiding kan waarde voor u toevoegen. Wij zorgen voor inkoopvolume en kostenverlaging. Tevens zijn wij experts, op zowel technisch als financieel vlak.

Meer informatie

Bemiddeling liftonderhoudscontract

Liftintermediair bemiddelt bij het afsluiten van nieuwe contracten voor onderhoud en keuringen. Door de collectiviteit heeft Liftintermediair zowel inhoudelijk als op het gebied van de kosten de mogelijkheid om goede voorwaarden te bieden.

Meer informatie

Een opdracht aan Liftintermediair, wat betekent dat?

Uw opdracht is ons wat waard

Het verkrijgen van een opdracht en het aangaan van een relatie gaat niet vanzelf. Wij willen eerst goed luisteren naar uw vraagstuk. Alleen wanneer we geloven dat wij daar een gepaste aanpak voor hebben, zullen we een passend voorstel doen, met andere woorden: wij beginnen éérst met goed luisteren.

Overtuigd de beste

Door referenties en onze presentatie over- tuigen wij u ervan dat wij u het beste kunnen bijstaan in uw liftgerelateerde vraagstukken. Wij doen er als 9+ organisatie alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Ons doel: U bent zo tevreden, dat u ons voorstelt in uw netwerk.

Referenties

Graag verstrekken wij contactgegevens van referenties, zodat u zich van bovenstaande kunt vergewissen. Mogen wij van u vragen om gegevens van andere opdachtnemers? Dan kunnen we navragen of u een fijne opdrachtgever bent. Ons doel: De samenwerking maakt dat wij met plezier ons werk doen.

Pin It on Pinterest