Referentie Zorggroep Sint Maarten - Liftintermediair

Martijn Groeneveld – Zorggroep Sint Maarten

Martijn is vastgoedbeheerder bij Zorggroep Sint Maarten en doet sinds 2011 zaken met Liftintermediair. Zorggroep Sint Maarten is een zorginstelling die zich met name richt op ouderen en zware zorg. Zorggroep Sint Maarten heeft diverse vestigingen in Nederland maar is vooral gevestigd in het oosten van het land.

 In 2011 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Liftintermediair. Henri Feddes, ook onze huidige adviseur, kwam acquisitie doen bij ons. Henri had een helder verhaal, en in combinatie met dat wij met een heleboel liften de nodige problemen hadden, zorgde Henri ervoor dat we overtuigd waren van Liftintermediair. We wilden graag weer overzicht in onze liftinstallaties en wilden ook gaan samenwerken met een aantal vaste partners die ons konden helpen met orde op zaken stellen. Het was nodig om de verschillende onderdelen in onze afdeling vastgoed weer op niveau krijgen.

Een lift is bedoeld voor verticaal transport door een gebouw. Op onze lokaties kunnen de cliënten niet zonder een lift, omdat ze niet via de trap op en neer kunnen. Wij huisvesten niet zelfredzame mensen, die beperkt zijn en niet mobiel. De lift is daardoor voor onze bewoners essentieel.

Lokatie Gravenstate van zorggroep Sint Maarten in Denekamp.

Onze ervaring met Liftintermediair is goed. Liftintermediair werkt helder, concreet en het is goed geborgd. We hebben het idee dat we het beheer van onze liften in goedehanden hebben gegeven. We organiseren met ruim 2 fte. Daarom werken we graag samen met partners die de coördinatie van dergelijke werkzaamheden ons uit handen kunnen nemen. De kwaliteit van ons eigen werk valt of staat met betrouwbare partners die doen wat ze beloven. Partners die afspraken nakomen en doen wat ze beloven klinkt wel eenvoudig maar de praktijk laat vaak ook anders zien. We zien toch veel partijen die daar niet altijd even goed in zijn.

Henri Feddes, onze adviseur heeft al veel voor ons kunnen betekenen. Een voorwaarde voor samenwerking is dat je een klik met elkaar moet hebben. Ik merk dat Henri een praktijkmens is, en zo werken wij ook. Ik vind het prettig om ook zo benaderd te worden. Er zijn veel partijen die in theorie wel van alles beloven, maar het in de praktijk lang niet altijd waar maken. Henri bezit zowel de technische, theoretische als praktische kennis. Hij is een vakman, en dat is precies wat we nodig hebben.

Zijn er verbeterpunten volgens Martijn? Als ik dan toch iets moet noemen is het bijvoorbeeld rapportages frequenter op de mail zetten. Ik ben iemand die graag dossiers mag bijhouden. Al is het niet voor mezelf dan voor audits. Ik houd van details en van de juiste informatie bezitten die up to date is. En daar slaagt Liftintermediair aardig goed in. Voor de algehele dienstverlening van Liftintermediair geef ik een rapportcijfer van een 8. “Mooi cijfer toch?”

Pin It on Pinterest