Referentie De Goede Woning - Liftintermediair

Referentie De Goede Woning

Review Wilma de Graaf – De Goede Woning Apeldoorn

Wilma de Graaf is sinds 2007 werkzaam bij De Goede Woning. Sinds 2009 is ze daar contractbeheerder en kwam ze in aanraking met Liftintermediair. De Goede Woning is een wooncorporatie voor sociale woningbouw. De Goede Woning maakt het wonen betaalbaar en bereikbaar.

De lift is voor ons als organisatie een belangrijk onderwerp. Een lift moet gewoon draaien. Zodra de lift stil staat ondervinden de mensen hinder. Het heeft een belangrijke functie omdat het dus snel een negatieve werking kan hebben. Ik vind dat ook logisch, want een lift is een gebruiksvoorwerp, net als een auto. Die moet ook rijden, niet stilstaan.

Het hoofdkantoor van De Goede woning in Apeldoorn.

Onze ervaring met Liftintermediair is erg goed. Toen ik in 2009 contractbeheerder werd waren we al klant bij Liftintermediair en was Henri Feddes onze adviseur. Op de plek waar ik zit kan Liftintermediair de zin en onzin van liftbedrijven voor ons scheiden en uitleggen. Ze bewaken en borgen ook onze kwaliteit van het liftonderhoud waardoor wij ook goed geholpen worden wanneer er storingen zijn. Liftintermediair beweegt daarin mee en onderneemt de actie dan voor ons.

Ik denk dat je in zijn algemeenheid het als bedrijf keurig voor elkaar kunt hebben, maar als je medewerkers hebt die niet uitvoeren wat jij belooft dan schiet je tekort. In die zin heeft Henri Feddes uitstekend werk geleverd. Wat je vooral merkt is dat Henri, onze huidige adviseur, in het veld is geweest en die zit er dan ook vasthoudend op. Het feit dat hij zelf ook echt die technische kennis heeft is voor ons echt van toegevoegde waarde.

Of er nog tips zijn om de dienstverlening te verbeteren? Nee, eigenlijk functioneert alles helemaal prima. Ik geef Liftintermediair voor de algehele dienstverlening een cijfer 8.

 

 

Pin It on Pinterest