Woonbron en Liftintermediair tekenen samen een nieuw contract voor het liftbeheer. - Liftintermediair

Woonbron en Liftintermediair tekenen samen een nieuw contract voor het liftbeheer (v.l.n.r. Alderik Bos en Arthur Oerlemans)

Op 20 maart 2018 tekenden Woonbron en Liftintermediair een nieuw contract voor Liftbeheer. Het nieuwe contract biedt kansen en verbetering voor de toekomst.

Na een strategische sessie, welke het thema centraal stelde: ‘Waar wil Woonbron heen?’, is gekomen tot een vertaling: ‘Van lift naar verticale mobiliteit.’ Het centrale doel is om de huurder comfortabel de verdiepingen te laten bezoeken waarbij een waardering van de klant met een 8 of hoger essentieel is. Ook innovaties voor beleving in de lift en Internet of Things zijn genoemd om bij te dragen aan dit gezamenlijk gestelde doel.

In een vorm van een coproductie tussen Woonbron en Liftintermediair is deze overeenkomst tot stand gekomen en zijn alle belemmeringen en restricties in het oude contract, die het gestelde doel voorbijschoten, weggelaten. Het contract is samen opgesteld, de activiteiten worden er niet in omschreven, maar het doel staat centraal waar Liftintermediair en Woonbron zich beiden aan committeren.

Woonbron en Liftintermediair zijn trots dat zij deze samenwerking mogen voortzetten met een nieuw contract waarbij de expertise van zowel Liftintermediair als Woonbron elkaar zullen versterken om samen het gewenste doel te bereiken dat de huurders van Woonbron comfortabel en veilig de lift kunnen gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This