Wel een navigatiesysteem, maar geen liftadviseur; huh… - Liftintermediair

Wel een navigatiesysteem, maar geen liftadviseur; huh…

jul 14, 2017

Vrijwel iedereen die auto rijdt gebruikt een navigatiesysteem. De tijd van papieren kaarten en een stratenboek op schoot (hoezo handsfree?) ligt ver achter ons. Een navigatiesysteem weet de weg, kent tegenwoordig de file’s en kan die omzeilen, berekent de aankomsttijd en praat altijd vriendelijk tegen je. De kosten voor de aanschaf van een dergelijk systeem ben je in de praktijk snel vergeten als je de voordelen ervan ervaart.

Een liftadviseur weet de weg in ‘liftenland’ vrijwel altijd beter dan de gebouweigenaar die geacht wordt overal iets van te weten. De liftadviseur herkent knelpunten in het liftbeheer en -projecten en kan die eenvoudig omzeilen en voor zijn. Een adviseur bewaakt de kosten en de doorlooptijden en voorkomt overschrijdingen. Een adviseur is er voor jou en spreekt jouw taal. En de kosten voor de adviseur zijn altijd lager dan de bereikte besparing, om het gemak van de ontzorging nog maar niet te noemen.

Ben jij gebouweigenaar en rijd je in de auto wel met een navigatiesysteem, maar doe je alles rondom je liften nog zelf? Dan komen we graag in gesprek om de voordelen van liftadvies, collectieve inkoop, inspecties, bemiddeling, beheer en begeleiding te bespreken en zo mogelijk voor te rekenen.

 

Pin It on Pinterest

Share This