Round Table: Circulariteit & Duurzaamheid - Liftintermediair

Duidelijke boodschap
De koplopers in de bouwsector zijn duidelijk: het is geen tijd om onze knopen te tellen, we moeten aan de slag. De winnaar van de Duurzame 50, architect Thomas Rau, weet het misschien wel het treffendst te zeggen: “De aarde is een limited edition”

Wij proberen het bestaande systeem in stand te houden, maar we moeten ons realiseren dat alle grondstoffen beperkt beschikbaar zijn. Op is op!”

Circulariteit en duurzaamheid betekent niet altijd direct dat je er alleen zelf beter van wordt. Het zorgt er ook voor dat de toekomst er voor ons allemaal is. Toch blijven er nog toekomstvragen waar we allemaal nog geen antwoord op hebben. We gaan graag in gesprek over onderwerpen waar we over moeten nadenken om te zorgen dat de wereld waarin we leven, straks nog groeit en bloeit voor de volgende generatie.

Round Table: Circulariteit & Duurzaamheid – Woensdag 31 oktober bij het SUPERLOCAL project in Kerkrade.

Doelstelling Round Table
“De kracht van het samenzijn is dat je tot betere inzichten komt en meer bereikt”. Een gesprek met mensen rond een tafel op niveau is een vorm van kennisoverdracht, waar je wat van elkaar kan leren maar elkaar ook kunt inspireren. Over dit thema willen we met beslissers in de vastgoedsector rond de tafel het gesprek aan gaan. Met elkaar, met onze klanten, met de liftbedrijven, met onze relaties en hopelijk ook met jou. Bent je beslisser in de vastgoedsector en voel je je geïnspireerd om mee te praten, of wil je juist geïnspireerd worden over dit onderwerp?

klik dan hier om je aan te melden. Tot dan!

Uithijsmoment flatwoning

Bijzondere locatie
De round table vindt dit keer plaats op een inspirerende locatie:

Het SUPERLOCAL-project! SUPERLOCAL is een innovatief vastgoedproject in Kerkrade, waar drie hoogbouwflats op duurzame wijze worden getransformeerd tot circa 125 nieuwe huurwoningen die klaar zijn voor de toekomst. De ambitie van het project is om bij de bouw van de nieuwe woningen alleen materiaal te gebruiken van de bestaande flats. Waardevolle materialen, kwaliteiten en waarden blijven in het projectgebied en worden indien mogelijk gerecycled. Via deze link een mooi filmpje van het uithijsen van een appartement  uit een flatgebouw t.b.v. hergebruik.

 

Pin It on Pinterest

Share This