Referentie Van Assen & Stoorvogel VvE en Vastgoedmanagement - Liftintermediair

Referentie Van Assen & Stoorvogel VvE en Vastgoedmanagement

feb 15, 2017

Het afgelopen jaar hebben wij meerdere malen gebruik gemaakt van de kennis en expertise van Liftintermediair. Zo hebben zij voor VvE’s die wij beheren de MJOB’s beoordeeld en nieuwe MJOB’s laten opstellen.

Dit heeft altijd tot forse kostenbesparingen geleid. Ook met vragen over offertes die wij ontvangen kunnen wij bij Liftintermediair terecht voor screening. Op deze manier wordt bepaald of hetgeene er wordt aangeboden ook de beste oplossing is tegen een marktconforme prijs.

Een mooi voorbeeld hiervan is het moment waarop we van liftonderhoudsbedrijf veranderden. We kregen offertes binnen met enorme bedragen, waar wij onze vraagtekens bij hadden. Liftintermediair heeft ons hierbij geholpen door nieuwe MJOB’s op te laten stellen en een goede gesprekspartner te zijn bij een overleg met het liftonderhoudsbedrijf. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de offertes 5 keer minder hoog uitvielen.

Daarnaast zijn wij als kantoor ook zeer te spreken over de vlotte en adequate manier van communicatie van Liftintermediair.

Marco Stoorvogel, Van Assen & Stoorvogel

Pin It on Pinterest

Share This