Referentie Gemeente Wassenaar

Referentie Gemeente Wassenaar

nov 14, 2016

Gemeente Wassenaar beheert in omvang een middel kleine vastgoed portefeuille. Voor het reguliere beheer en onderhoud is voldoende expertise in huis, echter het beheren van liftinstallaties is een duidelijke expertise. Hier liepen we tegenaan toen een lift in één van die accommodaties problemen gaf.

Het betreft een vrij jonge lift, maar toch liet de bedrijfszekerheid te wensen over. Het onderhoudsbedrijf heeft zich zeker ingespannen, maar kon toch niet de oplossing bieden. Dit was het moment dat we Liftintermediair in de arm hebben genomen om een onafhankelijke frisse blik op de installatie te werpen. Vastgoed verantwoordelijke Raymond Kuilboer hierover: “Wat ons betreft is Liftintermediair een gedegen, serieuze partner die pro-actief meedenkt”. Daarnaast hebben ze de advies vraag direct goed begrepen en vertaald in een op maat gesneden advies. Ook in de toekomst zullen we terug vallen op de experts van Liftintermediair om ons te ondersteunen.

Daarnaast spreekt de werkhouding en mentaliteit van Liftintermediair aan. “De aanpak laat een goed gevoel voor dienstverlening en service zien en dit alles tegen een zo efficiënt en effectief mogelijke inzet”.

Raymond Kuilboer, Gemeente Wassenaar

Pin It on Pinterest

Share This