Nieuw: One stop Shop in Liftenland

Nieuw: One stop Shop in Liftenland

jan 5, 2016

Veel gebouweigenaren, zoals woningcorporaties en zorginstellingen moeten steeds meer doen met minder mensen. Gevolg is dat zij hun processen willen vereenvoudigen. Tegelijk willen veel organisaties het aantal leveranciers reduceren vanwege allerlei efficiency redenen.

Liftintermediair biedt daarvoor een compleet nieuwe dienst aan: LiftbeheerPLUS. Voor degene die Liftintermediair al langer kennen is de traditionele liftbeheer dienst aangevuld met onderhoud en keuringen die we inkopen bij geselecteerde partijen. Deze partijen hebben bewezen een hoge servicegraad te hebben. Tegelijk hebben we daar, op basis van de aantallen liften die we beheren, scherpe prijsafspraken mee gemaakt. Op deze wijze koopt de eigenaar One Stop Shop alles in bij één partij. We beperken de facturenstroom en hebben één online dashboard waar we alles kunnen managen van de liften en waar de eigenaar ook realtime toegang toe heeft.

Het effect is dat de gebouweigenaar er nagenoeg geen omkijken meer naar heeft. Alles is onder controle. Kinderlijk eenvoudig noemen we dat. Goedkoper en eenvoudiger…

Het voordeel van deze aanpak boven alles bij één liftbedrijf onder brengen is dat: 95% van alle liften goed door derden te onderhouden is. Maar juist bij die laatste 5% gaat het vaak mis. Liftintermediair kan deze risico’s goed inschatten en deze liften bij de oorspronkelijke fabrikant onder brengen en toch houdt u dan het voordeel van alles bij één partij. Keuringen onderbrengen bij het liftbedrijf heeft het risico in zich dat de keuring niet meer objectief is. Dat elimineren wij door de keuring separaat van het liftbedrijf in te kopen. Tot slot zal je ook bij het liftbedrijf vast een online portal krijgen, maar dat raak je kwijt als je over stapt naar een andere partij. Bij Liftintermediair houd je je portal, zelfs als je ooit bij Liftintermediair weggaat.

Wilt u meer weten, klik dan [hier].

Wilt u contact met één van onze accountmanagers om eens voor te rekenen wat dit voor voordeel voor u kan betekenen, klik dan [hier].

Pin It on Pinterest

Share This