Liftintermediair verrast De Huifkar met cheque - Liftintermediair

Enschede – Ik heb het al eens eerder geschreven: “Liftintermediair is het leukste bedrijf van de Liftenbranche”. Niet alleen omdat alle medewerkers van Liftintermediair op grond van hun verschillende expertise betrokken worden bij de bedrijfsvoering, zodat het bedrijf van en voor iedereen is geworden, maar ook omdat Liftintermediair een bedrijf is dat maatschappelijk erg betrokken is en zich graag op verschillende manieren wil inzetten voor een betere wereld.

Zo zijn onze relaties van ons gewend dat wij geen kerstgeschenken weggeven, maar in plaats daarvan iets weggeven in de vorm van een gift aan een goed doel. Het mooie is dat het te kiezen doel niet wordt opgedrongen door de directie van Liftintermediair, maar dat juist aan de medewerkers wordt gevraagd om een doel aan te dragen welke hij of zij een warm hart toedraagt, waarna het doel met de meeste stemmen een kerstgift zal ontvangen.

Het doel dat ikzelf heb aangedragen en dit jaar de voorkeur heeft gekregen is een school voor speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen, De Huifkar.

Mijn jongste zoon zit ook op deze school, dus ik zie zelf van dichtbij wat een mooie mensen ‘verstandelijk beperkten’ zijn en hoe we kunnen leren van hen die wij ‘beperkt’ noemen. Daarom is het zo van belang dat deze kinderen zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun mogelijkheden. Helaas heeft het ministerie de afgelopen jaren de geldkraan behoorlijk dichtgedraaid en daar heeft ook deze school last van. Ik vind het daarom belangrijk voor deze school aanvullende geldmiddelen te werven teneinde het leer- en leefklimaat voor de kinderen structureel te verbeteren.

Op woensdag 20 december hadden alle leerlingen en de medewerkers van De Huifkar een kerstdiner op deze school. De zaal was in prachtige kerstsferen ingericht en de kinderen genoten intens van al het lekkers dat hun voorgeschoteld werd. Ik had namens Liftintermediair de eer om tijdens dit diner in te breken en de kinderen en medewerkers te verrassen met een cheque welke ik aan de directeur van De Huifkar, Thijs Smit, onder luid applaus mocht overhandigen.

Thijs Smit: “Ik ben heel erg verrast en dankbaar voor deze gift. Wij kunnen dit heel erg goed gebruiken en willen dit graag besteden aan iets waar alle kinderen binnen de Huifkar wat aan hebben. Afgelopen jaar is ons oude springkussen kapot gegaan en was niet meer veilig. Naast dat een springkussen natuurlijk erg leuk is werd deze ook gebruikt voor diverse vormen van therapieën. Helaas was er geen budget om een nieuwe aan te schaffen. Middels deze gift kunnen wij weer een nieuw springkussen aanschaffen. Ik wil Liftintermediair nogmaals hartelijk danken voor deze zeer onverwachte kerstgift!”
Toen Thijs Smit aan de kinderen bekend maakte dat er een nieuw springkussen zou komen, werd dit met luid gejuich en applaus ontvangen. Het was hartverwarmend om al die blijde en enthousiaste gezichten van de kinderen te zien!

Wij wensen u, samen met uw dierbaren, mooie feestdagen en een heel voorspoedig en gezond 2018 toe!

Pin It on Pinterest

Share This