Het ‘slaan van de eerste mijlpaal’ bij AFAS - Liftintermediair

Leusden – Op vrijdag 10 november was het na 7 jaar voorbereiding zover. Onder het genot van een goed glas bubbels, veel confetti en warme toespraken werd deze mijlpaal gemarkeerd door de directieleden van AFAS, de Burgemeester van Leusden en de wethouder (Economische Zaken) middels het trillen van een damwand. AFAS is een succesvol softwarebedrijf die, nu

het uit haar voegen groeit, gestart is met een groot project voor de bouw van haar nieuwe onderkomen. Liftintermediair is trots partner en betrokken bij het traject rondom de liften en gevelinstallatie van dit nieuwe onderkomen, genaamd het AFAS Experience Center. De start van de bouw werd feestelijk vormgegeven en Liftintermediair was er bij.

 

De mijlpaal met confetti

Het was een warm welkom in het eigen Da Vinci Theater van AFAS. Eén van de oprichters van AFAS, Ton van der Veldt,  startte de middag met een terugblik op het traject van de afgelopen 7 jaar, zodat we een goed beeld kregen van hoe de plannen tot stand zijn gekomen. AFAS werkt aan de toekomst, en dat was te zien in dit grootschalige bouwplan, welke inmiddels door Dura Vermeer in gang is gezet. Na deze inspirerende presentatie in het theater, werden alle betrokkenen en alle medewerkers van AFAS uitgenodigd om naar de bouwlocatie te lopen voor de formele start van de bouw van het AFAS Experience Center, waarbij de eerste damwand in de grond werd getrild.

AFAS wil met dit indrukwekkende Expericence Center ‘beleving’ bewerkstelligen. Liftintermediair gaat in dit traject er mede zorg voor dragen dat de liften die in het Experience Center komen, ook bijdragen aan de ‘experience’. Dat is een eer, maar ook vooral heel erg leuk om te mogen doen.

Liften zijn altijd onze passie, maar we werden toch wel enorm enthousiast bij het zien van deze plannen van AFAS. De feestelijke start van de bouw van het AFAS Experience Center was een belevenis op zich; op naar een mooie samenwerking!

Meer weten over de voortgang van de bouw van AFAS Experience Center? Klik hier

Pin It on Pinterest

Share This