Nieuwbouw - Liftintermediair

Nieuwbouw

U realiseert het zich wellicht onvoldoende, maar liften zijn net als auto’s. Het aanbod is breed, van ‘brommobiel tot Ferrari’. Toch kunnen de meeste mensen het onderscheid niet maken. Tot het moment dat de lift te veel stoort of veel geld kost. Dan is het echter vaak te laat. Een goede keuze voorkomt teleurstelling achteraf. U zult de eerste niet zijn die na enkele jaren een lift geheel moet vervangen. Een goed advies als het gaat om nieuwbouw hoeft niet veel te kosten en kan veel problemen voorkomen.

Aanbesteding van uw nieuwe lift(en)

Liftintermediair kan de aanbesteding verzorgen. Ook hebben we op basis van collectieve inkoop (meer dan 200 liften per jaar) vaste prijsafspraken met verschillende aanbieders. Dat betekent een eerlijk vergelijk van aanbieders op prijs en performance. Ook zijn er tegenwoordig mogelijkheden van financiering (lease). Een adviseur van Liftintermediair kan alle keuzen bespreken en samen met u een pad uitstippelen dat het beste past bij uw wensen. Wij kopen op jaarbasis ruim 200 liften in en weten wat er te koop is. Wij begeleiden uw nieuwbouw liftproject van initiatie tot oplevering en beloven een reëel budget en een planning die niet wordt overschreden.

Meer informatie over nieuwbouw

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van nieuwbouw van lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie? Neem dan contact op met een van onze liftadviseurs.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest