Modernisering - Liftintermediair

Modernisering

Er komt een moment dat de oude lift niet meer voldoet. De betrouwbaarheid of veiligheid kan niet meer worden gegarandeerd. Dan is het zaak een plan te maken voor gehele of gedeeltelijke vervanging; modernisering van uw lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie.

Objectiviteit over modernisering

Objectief kan Liftintermediair vaststellen wat de staat is van de installatie. Ook geven wij u advies over de beste aanpak in relatie tot de exploitatie. Doen we alles ineens of vervangen we in een termijn van een aantal jaren onderdelen? Kiest u voor lease of koop? Wilt u aanbesteden of gebruik maken van onze collectieve inkoop? Wilt u universele onderdelen die door iedereen te onderhouden zijn of kiest u voor een doordacht, energiezuinig en efficiƫnt concept van een grote aanbieder? Kortom: alles wat bij het proces van modernisering van uw lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie. Een liftadviseur van Liftintermediair kan alle keuzes bespreken en samen met u een pad uitstippelen dat het beste past bij uw wensen. Wij kopen op jaarbasis ruim 200 liften in en weten wat er te koop is. Wij begeleiden uw project van initiatie tot oplevering en beloven een reƫel budget en een planning die niet wordt overschreden.

Meer informatie over modernisering

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van modernisering van lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie? Neem dan contact op met een van onze liftadviseurs.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reƫle kosten.

Pin It on Pinterest