Projectbegeleiding - Liftinkoop

Projectbegeleiding

U vraagt zich misschien af of uw lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie nog voldoet. Het aantal storingen loopt op, u moet hoofdcomponenten vervangen, onderdelen zijn niet verkrijgbaar of het gebruik van de lift of roltrap is veranderd. U staat voor de keuze tussen modernisering van uw bestaande installatie of de aanschaf van een nieuwe installatie.

Partner in projectbegeleiding

Liftintermediair is uw partner als het gaat om projectbegeleiding bij de aankoop van uw lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie. Het traject van projectbegeleiding bij Liftintermediair ziet er als volgt uit:

  • In kaart brengen van de meest efficiĆ«nte transportoplossing voor uw bedrijf;
  • Totaaloverzicht van de aankoopkosten, exploitatiekosten en het bouwkundig werk;
  • Goede en transparante digitale werkomschrijving;
  • Advies en begeleiding van de aanbesteding;
  • Begeleiding van het project tot aan de oplevering;
  • Controle van de resultaten achteraf.

Filmpje over Liftintermediair projectbegeleiding

Meer informatie over projectbeleiding

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van projectbegeleiding of heeft u momenteel een liftproject waar u begeleiding bij nodig heeft? Neem dan contact op met een van onze projectbegeleiders.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reƫle kosten.

Pin It on Pinterest