Liftservice

Liftservice

De liftservice van Liftintermediair. Liftintermediair staat voor alle zaken omtrent uw liften klaar. Of dit gaat om liftmodernisering, onderhoud, renovatie of keuringen. Liftintermediair is de grootste intermediair van de markt en is voor u hét aanspreekpunt voor alle aspecten van uw liften.

Het beheren van liften is een tijdrovende bezigheid en kan onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Wanneer het gaat om liftservice kunnen wij alles voor u uit handen nemen. Wij gaan in gesprek met verschillende liftinstanties om zo tot een optimale overeenkomst te komen en voor u de beste en goedkoopste oplossing aan te kunnen bieden. De kosten verdient u in de regel ruimschoots terug. Dit rekenen we graag aan u voor.

Belangrijk bij liftservice

Er zijn verschillende componenten die samen voor een optimale liftservice zorgen. Vaak bieden instanties meerdere onderdelen aan zoals liftonderhoud, liftrenovatie, liftmodernisering en liftkeuringen. Om een goede liftservice te verzorgen kijken wij vaak naar het volgende:

  • De instantie moet over een liftstoring service beschikken die 24/7 beschikbaar is. Een storing kan elk moment voorkomen en u wilt niet dat uw lift een dag stilstaat. Dit kan voor overlast zorgen voor de gebruikers ervan.
  • Het is efficient en overzichtelijk om één aanspreekpunt te hebben voor alle vormen van uw liftservice. Dit maakt dat u voor al uw liftzaken één contactpersoon kunt raadplegen die alle kennis van zaken heeft.
  • De prijs-kwaliteit verhouding van uw liftservice. Liftintermediair is altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit maakt dat u kosten en tijd bespaart en tegelijk de hoogste kwaliteit ervaart.

Waarom Liftintermediair?

Liftintermediair neemt, ongeacht het aantal liften, alles uit handen omtrent de liftservice. Wij adviseren u over alle belangrijke componenten en zorgen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding voor alle zaken omtrent uw liften.

Een samenwerking met Liftintermediair betekent het volgende:

  • Bespaar tijd voor u en uw organisatie;
  • Bespaar tot 30% in uw uitgave rondom uw liftservice;
  • Wij hebben voor elke uitdaging een gepaste oplossing;
  • Wij beheren al uw wettelijke eigenarenverplichtingen waardoor u hier niet naar hoeft om te kijken;
  • Een garantie voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw lift, roltrap, gevellift en automatische deuren.

Vraag meer informatie aan of laat één van onze experts u bellen!

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest