Liftrenovatie

Liftrenovatie

Het is erg belangrijk dat alle liften in uw gebouw te allen tijden naar behoren werken. Om de veiligheid van uw liften te waarborgen is het gebruikelijk om van tijd tot tijd uw liften te renoveren, vervangen of te moderniseren.

Het renoveren van uw lift kan ervoor zorgen dat uw liftinstallatie weer tientallen jaren meegaat. Daarbij zorgt het ervoor dat uw lift niet in zijn geheel hoeft te worden vervangen. De behoeften van de gebruikers van uw liften zorgt ervoor dat de gebruikersvriendelijkheid ervan optimaal is.

Liftintermediair neemt alle zaken voor u uit handen die belangrijk zijn bij een liftrenovatie. Er zijn talloze oplossingen en aanbieders die een liftrenovatie aanbieden waardoor het moeilijk kan zijn een keuze te maken.

Wij gaan in gesprek met verschillende aanbieders van liftrenovaties en zorgen voor alle zaken die daarbij komen meekijken. Op basis van het intake gesprek dat we met u houden kiezen wij de meest geschikte oplossing. Dit maakt dat u geld én tijd bespaart bij uw liftrenovatie.

Wanneer moet ik mijn lift renoveren?

Er zijn een aantal signalen waaraan u kunt herkennen dat uw lift toe is aan renovatie. Dit zijn onder andere de volgende:

  • De lift maakt overmatig geluid bij het bewegen;
  • De lift trilt;
  • De lift krijgt steeds vaker te maken met storingen;
  • De lift verbruikt meer elektriciteit dan gebruikelijk;
  • De lift verzakt bij het in- en uitstappen van gebruikers;
  • De lift is afgekeurd.

Waarom Liftintermediair?

Liftintermediair vormt één aanspreekpunt voor al uw liftzaken zoals liftrenovatie, liftonderhoud, liftkeuring en het kopen van een lift. Wij zijn de schakel tussen gebouw eigenaren en liftinstanties en zorgen daarbij voor de beste oplossing rondom uw liften. Liftintermediair kan hierbij onder andere zorgen voor een kostenbesparing van wel 30%. Daarnaast biedt een samenwerking met ons de volgende voordelen:

  • Wij kunnen alle zaken rondom uw liften uit handen nemen waardoor u tijd bespaart;
  • Door onze markt-, kosten en technische vakkennis komen wij altijd met een gepaste oplossing;
  • Wij nemen alle wettelijke verplichtingen rondom uw liften op ons;
  • Een keiharde garantie voor het veilig en betrouwbaar functioneren van al uw liften.

Is uw lift toe aan renovatie? Wij vertellen er graag meer over.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest