Liftonderhoud

Liftonderhoud

Voor veel gebouweigenaren is de vraag ”wat kost het onderhouden van mijn lift?”. Bij liftintermediair bent u op het juiste adres om een eerlijk advies te krijgen over de kosten van het onderhoud van uw liften.

Naast de periodieke liftkeuringen die verplicht zijn is het van belang om de liften goed te onderhouden. Dit zal de levensduur van uw liften aanzienlijk verlengen, stilstand en ongevallen voorkomen.

Wij inspecteren, beheren, begeleiden, adviseren en bemiddelen, afhankelijk van uw wensen. Al het liftonderhoud voor uw gebouwen kunt u aan ons uit handen geven. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit hoe we te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen.

Liftonderhoud verplicht?

Het onderhouden van uw lift is in Nederland is verplicht. Een contract overigens niet! De oude vuistregel bij een lift met meer dan 4 stopplaatsen is het optimaal om minimaal 6 onderhoudsbeurten per jaar te laten doen. Bij minder dan 4 stopplaatsen kan dit worden gereduceerd naar 4 onderhoudsbeurten.

Liftintermediair heeft de modernste apparatuur voorhanden waarmee het onderhoud kan worden afgestemd op het gebruik. Hiermee kan veel geld worden bespaard en tegelijk de continuïteit worden gewaarborgd.

Er zijn veel omstandigheden die de frequentie van het liftonderhoud beïnvloeden. Laat u om deze reden goed adviseren zodat u de juiste prijs betaald voor de juiste oplossing.

Waarom Liftintermediair?

Wij zorgen ervoor dat u, ongeacht het aantal liften, één aanspreekpunt heeft voor alle zaken omtrent uw liften. U wordt geadviseerd over alle belangrijke elementen zoals liftonderhoud, liftkeuringen en liftmodernisering. Ook bij de aankoop van een nieuwe liften kunnen wij op alle vlakken ondersteuning bieden. Samenwerken met Liftintermediair kan zorgen voor een kostenbesparing tot wel 30%.

Een samenwerking met Liftintermediair zorgt voor de volgende voordelen:

  • Tijdsbesparing voor u en uw organisatie;
  • Gegarandeerd een veilig en betrouwbaar functioneren van uw lift, gevellift, roltrap en automatische deuren;
  • Een besparing van 20 tot 30% in uw uitgave;
  • Door onze kosten-, markt en vaktechnische kennis altijd een gepaste oplossing;
  • Wij nemen al uw wettelijke eigenarenverplichtingen uit handen.

Is uw lift toe aan onderhoud? Wij vertellen er graag meer over.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest