Liftmodernisering

Liftmodernisering

Wanneer uw lift voor een langere periode in gebruik is of vaak wordt gebruikt kan het voorkomen dat de lift moet worden gemoderniseerd. Het is afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, het lift merk en het lift type wanneer dit moment is. Vaak wordt een liftmodernisering aangeraden wanneer de lift aan het einde van zijn technische duur is.

Daarnaast is het mogelijk dat de lift problemen vertoond zoals een toenemende mate van storingen, trillingen, geluid, onderhoudskosten, (af)keuringspunten of een stijging in de energiekosten vertoond.

Het moderniseren van uw liften is belangrijk om een aantal redenen. De veiligheid, prestatie, toegankelijkheid, uitstraling en energiezuinigheid van de liften worden hiermee verbeterd

Er zijn verschillende mogelijkheden om de liftmodernisering uit te voeren voor uw lift. Allen gericht op verschillende aspecten van de lift, of de lift in zijn geheel. Dit maakt dat er veel verschillende mogelijke oplossingen bestaan voor het moderniseren van uw lift.

Waarom Liftintermediair?

Liftintermediair neemt al uw liftzaken uit handen. Wij vormen voor u één aanspreekpunt en een gelijkwaardig gesprekspartner voor liftinstanties waardoor u zowel tijd als geld bespaart. U kunt tot wel 30% besparen door uw liftzaken aan ons uit handen te geven. Al uw liftzaken zoals lift modernisering, liftkeuringen en liftonderhoud worden gepresenteerd in ons dashboard de Liftmanager®. Verder biedt een samenwerking met ons de volgende voordelen:

  • Wij zullen alle liftzaken uit handen nemen. Dit houdt in dat u meer tijd overhoudt voor andere zaken;
  • Door onze markt-, kosten en technische vakkennis komen wij altijd met een gepaste oplossing;
  • Wij verzorgen alle wettelijke verplichtingen omtrent uw liften;
  • Wij garanderen een veilige en betrouwbare functioneren van al uw liften.

Is uw lift toe aan modernisering? Wij vertellen er graag meer over.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest