Liftkeuring

Liftkeuring

Wanneer uw lift voor het eerst in gebruik wordt genomen moet de lift na 12 maanden worden gekeurd. Hierna is een periodieke liftkeuring van iedere 18 maanden verplicht.

Naast deze eisen omtrent liftkeuringen die zijn opgenomen in de Europese Richtlijn Liften zijn er nog veel meer. Liftintermediair weet hier alles van en zijn om deze reden graag uw gesprekspartner voor alle zaken aangaande uw liften.

Het doel van Liftintermediair is een gelijkwaardig gesprekspartner te zijn namens de gebouweigenaar. Er is veelal sprake van kennisasymmetrie. Liftbedrijven en liftkeuringsinstellingen hebben in de regel meer kennis dan gebouweigenaren. Dit vullen wij aan waardoor een gelijkwaardig gesprek ontstaat.

Liftkeuring kosten

Het laten keuren van uw liften kost geld. De communicatie tussen u en keuringsinstanties kunnen vaak tijdrovend en ineffici√ęnt zijn. Het gesprek met de ¬†keuringsinstelling is vaak ongelijkwaardig gesprek. Liftintermediair zorgt met kennis van zaken voor een gelijkwaardig gesprek en met de modernste online software tools de meest effici√ęnte en goedkoopste oplossing voor uw liftkeuring. Wij nemen alles uit handen waardoor u zowel tijd als geld bespaart op uw liftkeuring.

Waarom Liftintermediair?

Liftintermediair vormt √©√©n aanspreekpunt voor alle zaken die over uw liften gaan. Dit kan leiden tot een kostenbesparing van wel 30%. Alle periodieke en online activiteiten worden gerapporteerd in Liftmanager¬ģ. Dit zorgt voor √©√©n toegankelijk overzicht waar alle activiteiten zoals liftkeuringen worden weergegeven.

Bij ons bent u op het juiste adres om een eerlijk advies te krijgen over de kosten van onderhoud, modernisering en keuringen van liften. Ook helpen wij bij de aankoop van de juiste lift. Zo betaalt u een eerlijke prijs voor de juiste oplossing. Een samenwerking met Liftintermediair biedt de volgende voordelen:

  • Inzet op een soepele relatie met uw onderhoudsbedrijf
  • Uw wettelijke eigenarenverplichtingen zijn bij ons in goede handen;
  • Door markt-, kosten- en vaktechnische expertise altijd de beste oplossing;
  • Besparing in kosten van 20 tot 30%;
  • Keiharde garanties op het veilig en betrouwbaar functioneren van uw lift, roltrap, gevelliften en automatische deuren;
  • Tijdsbesparing voor uw organisatie.

Is uw lift toe aan een nieuwe keuring? Wij vertellen er graag meer over.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen re√ęle kosten.

Pin It on Pinterest