E4 liftbeheer - Liftintermediair

E4 liftbeheer

Het meest kosten efficiƫnte Liftbeheer van Nederland

Wilt u:

  • EĆ©n aanspreekpunt, voor al uw liften;
  • In Ć©Ć©n dashboard de stand van zaken van al uw liften realtime online inzichtelijk hebben;
  • Periodiek een steekproef op het onderhoud en de reparaties;
  • Een 2nd opinion op de MJOB van uw liftbedrijf;
  • Een jaarlijks adviesgesprek om alle te bereiken besparingen en verbeteringen met u en uw liftbedrijf te bespreken.

Daarom vonden wij E4 Liftbeheer voor U uit!

E4 Effectief, Efficiƫnt, Eenvoudig en Elektronisch

Effectief: U schakelt de beste liftspecialisten in die op basis van de analyse van MJOB, keuringspunten en storingen (bij voorkeur uit LiftmanagerĀ®) snel weten waar ze naar moeten kijken. Zij beoordelen objectief welke oplossingen voor u het beste zijn met hun schat aan kennis van (a) techniek, (b) de markt en (c) kosten.

EfficiĆ«nt: Door de inzet van software zijn incidenten snel in beeld en kunnen er ook goede analyses worden gedaan. Middels deze methode kan een optimum bereikt worden in enerzijds betrouwbaarheid en veiligheid en anderzijds kosten voor maar ā‚¬ 150.ā€”per lift per jaar.

Eenvoudig: U ben leidend in het proces, maar op de cruciale momenten wordt u bijgestaan door een vaste liftspecialist, die uw situatie, doelstellingen en uitgangspunten kent en geen ander belang dient dan het uwe.

Elektronisch: Door de inzet van LiftmanagerĀ®, de liftmanagementtool voor de professional, hebben u en uw vaste adviseur direct inzicht in wat er gaande is. Op deze wijze kan er ingespeeld worden op zaken als afkeuringen, oplopende storingen en het uitblijven van onderhoud. Zo weten wij al wat er speelt voordat uw klant klaagt en kunnen we samen gepaste maatregelen nemen. Tevens biedt de software een schat aan analyse mogelijkheden, zodat we weten bij welke liften verbetermaatregelen genomen moeten worden.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Ć©Ć©n van onze accountmanagers.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reƫle kosten.

Pin It on Pinterest