Liftadvies - Liftintermediair liftvragen roltrappen, gevelliften

Liftadvies

Maakt uw lift of roltrap teveel geluid? Wilt u zeker weten of uw onderhoudscontract nog voldoet of heeft u behoefte aan een second opinion over een offerte van een leverancier? Ook wanneer er sprake is van een geschil tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De adviseurs van Liftintermediair helpen u graag bij deze en al uw andere vragen en geven liftadvies en advies op het gebied van roltrappen, gevelliften en automatische deuren.

Wij geven als gespecialiseerd liftbedrijf advies uit over zaken als liftonderhoud, liftkeuring, liftmodernisering, liftrenovatie, liftservice en begeleiden zelfs bij het kopen van een lift.

Waarom liftadvies?

Voor een gebouweigenaar is een lift ca. 2% van de kosten van het gebouw. Ook qua tijd zou de gebouweigenaar 2% van de tijd mogen spenderen aan liften. Voor een liftbedrijf of keuringsinstelling is de lift 100% van de dagelijkse praktijk. En juist dat maakt dat een gebouweigenaar onmogelijk een gelijkwaardige gesprekspartner kan zijn voor een liftbedrijf en/of keuringsinstelling.

Liftintermediair is de verbindende schakel tussen vraag en aanbod. Wij filteren op wat technisch noodzakelijk is, wat het mag kosten en bij welke partij de gebouweigenaar het beste af is. Een professionele organisatie besteed kennisintensieve zaken uit, omdat zij weet dat de expert financieel en operationeel een hoger rendement behaalt. 15 jaar ervaring op het gebied van liftadvies maakt dat we écht wel weten wat er speelt en wat de beste aanpak is. Een goed liftadvies verdient zich terug in geld, geen gezeur en optimale bedrijfszekerheid.

Waarom Liftintermediair?

Wij geven als gespecialiseerd liftbedrijf advies uit omtrent liften of kunnen al uw liftzaken uit handen nemen. Wij fungeren als een gelijkwaardig gesprekspartner en voeren namens u het gesprek met liftinstanties. Door deze instelling heeft u één aanspreekpunt die u alles over uw liften kunt vertellen. Daarbij hebben wij een dashboard ontwikkeld genaamd de Liftmanager dat al uw liftzaken zoals liftkeuringen en liftonderhoud presenteert in één overzicht.

  • Door ons liftadvies bespaart u tijd;
  • Door onze markt-, kosten en technische vakkennis komen wij altijd met een gepaste oplossing;
  • Wij verzorgen alle wettelijke verplichtingen voor al uw liften;
  • Een garantie dat al uw liften betrouwbaar en veilig functioneren;
  • U bespaart tot wel 30% op uw liftzaken.

Bent u op zoek naar advies omtrent uw liftzaken? Wij vertellen u graag meer.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest