Lift kopen

Lift kopen

Bent u van plan een nieuwe lift te kopen? Dat kan veel vragen met zich meebrengen. De lift moet passen bij uw pand, budget en al uw eigen wensen. Daarnaast brengt het kopen van een lift nog veel andere vragen met zich mee zoals: Hoe vaak moet mijn lift worden gekeurd, hoe vaak heeft mijn lift onderhoud nodig en hoeveel gaat mij dit kosten?

Liftintermediair begeleidt het gehele aankoopproces van uw lift en zorgen voor de beste oplossing voor uw pand. Dit maakt dat u geld én tijd bespaard.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe lift voor uw appartementencomplex, kantoorpand, bedrijfsruimte of winkel kunnen wij alles uit handen nemen. Van goederenliften tot personenliften. Liftintermediair kan het kopen van een lift compleet uit handen nemen.

Belangrijk bij het kopen van een lift

Wij hebben talloze huiseigenaren begeleiding gegeven in het kopen van een lift. Hier hebben wij veel van geleerd en daarbij de zaken die vooral belangrijk zijn in dit proces:

  • Een passende oplossing: De lift moet voldoen aan uw budget en gebruik. Wij gaan voor u op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag en komen binnen korte tijd met de optimale oplossing.
  • De periode na de aankoop. Na het kopen van uw lift beginnen de vragen over liftkeuring en liftonderhoud door te komen. Wij kunnen u begeleiding geven in alle aspecten van de aankoop van uw nieuwe lift.
  • Een betrouwbaar partner: Bij het kopen van een lift is het van vitaal belang om een betrouwbare partner te hebben die één aanspreekpunt vormt. Dit kan u veel tijd en geld besparen.

Waarom Liftintermediair?

Liftintermediair zorgt voor één aanspreekpunt voor al uw liftzaken zoals het kopen van een lift, liftonderhoud en liftkeuring. Wij adviseren u over alle zaken rondom uw liften. Een samenwerking met Liftintermediair kan zorgen voor een kostenbesparing tot wel 30%.

Daarnaast verzorgen wij de volgende elementen rondom uw liften:

  • Wij nemen al uw liftzaken uit handen waardoor u tijd en geld bespaart;
  • Mede door onze markt-, kosten en vaktechnische kennis van liften komen wij altijd met een gepaste oplossing;
  • Wij nemen al uw wettelijke verplichtingen als huiseigenaar rondom uw liften op ons;
  • De garantie voor een veilige en betrouwbare functioneren van al uw liften, gevelliften, automatische deuren en roltrappen.

Bent u bezig met het kopen van een lift? Wij vertellen u hier graag meer over.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Pin It on Pinterest